4 FEBRUARY FOOTBALL BET

8:19 π.μ. Unknown 0 Comments


Τσέλσι – Άρσεναλ
Ανοίγει η αυλαία με λονδρέζικο ντέρμπι στην Premier League και ξεκινώ να αναλύσω τα όποια δεδομένα υπάρχουν για τις δυο ομάδες, μήπως και καταλήξω κάπου . 
Η Τσέλσι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με 14 νίκες στα τελευταία 16 παιχνίδια που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις . Εντυπωσιακή στην έδρα της που μετρά 14 νίκες σε 15 παιχνίδια, από τις οποίες οι 11 είχαν και Χάντικαπ τουλάχιστον 1 γκολ, ενώ έχει δεχτεί γκολ μόνο στους 6 από τους 15 . Προέρχεται από μισή νίκη στο Άνφιλντ μετά το χαμένο πέναλτι του D. Costa όταν το παιχνίδι ήταν στο 1-1, κάτι που θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για την επικράτηση στο ντέρμπι . 
Η Άρσεναλ όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αυτήν την περίοδο βγάζει το ντεφορμάριζμα της . Αυτήν την περίοδο τα όποια συνολικά στοιχεία δούμε για τους φιλοξενούμενους δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα και αυτό μπορεί κάποιος να το κατανοήσει αν δει το αρχείο της ομάδας επί Βενγκέρ στον μπάγκο . Το χρονικό διάστημα 15 Ιανουαρίου με 15 Φεβρουαρίου είναι αυτό που συνήθως χύνει το γάλα του πρωταθλήματος . Κατά τα λοιπά κρατώ τις τέσσερεις ήττες που έχει δεχτεί στο Στάμφορντ Μπριζ τα τελευταία 4 χρόνια, την ήττα από την Γουότφορντ που προέρχεται από προπονητή με Ιταλικό DNA και τις ελλείψεις βασικότατων παιχτών που θα έχει . 

Τεχνικά πιστεύω ότι ο Conte θα ξεκινήσει τον αγώνα πιέζοντας ψιλά, με τους Willian και Hazard να προσπαθούν να ανοίξουν χώρους στο D.Costa, ενώ ταυτόχρονα αποστολή τους θα είναι να κρατήσουν χαμηλά τους 2 ακραίους μπακ των φιλοξενούμενων . Σε κάτι ανάμικτο 4-3-3 με 3-5-2 βλέπω τους γηπεδούχους, με τους Cante και Matic να οργανώνουν την Τσέλσι σε άμυνα και επίθεση . Ο Βενγκέρ δεν έχει πολλές επιλογές και νομίζω ότι θα αρκεστεί σε ένα passing game ώστε να κόψει τον ρυθμό των γηπεδούχων και θα ψάξει να βρει κάτι μέσα από την ενέργεια των παιχτών του αλλά και τις στημένες φάσεις . Αμφιβάλω ακόμη και αν ο ίδιος έχει αποφασίσει το στήσιμο . 

Βάζω λοιπόν στη ζυγαριά κάποια σημαντικά δεδομένα για να δω τι θα βγάλει :
Ρόστερ
Φόρμα
Κόουτς
Κίνητρο
Ψυχολογία
Όλα δείχνουν Τσέλσι, τι με χαλάσει ? ναι, όσο και αν σου κάνει εντύπωση το 2.15 που δίνει στην Τσέλσι η Intrewetten . Εκτιμώ  την άποψη της στα ντέρμπι της Premier League και βλέπω ότι έχει διαφορά κάπου στο 0,20 με τους υπόλοιπους . Ευελπιστώ αύριο λίγες ώρες πριν τον αγώνα να διορθώσει την τιμή κάπου στο 1.95 . Όπως και να χει αυτό το γεγονός από μόνο του δεν είναι αρκετό για να αποφύγω τον άσσο της επόμενης πρωταθλήτριας . 

Εν κατακλείδι, με την λογική ότι η  Τσέλσι έχει γκολ και μάλιστα δις, την παραπάνω θεωρία που ανέπτυξα, την Άρσεναλ να έχει μπροστά κάτι σε ντεφορμέ – ψιλoτραυματισμένο Giroud ή Walcott και σημαντικότατες ελλείψεις στο κέντρο, επιλέγω τον Άσσο και τον βάζω στο παιχνίδι μου .
Εκτίμηση  1

Chelsea - Arsenal   1   Bet365  1.95  3-1 WIN
Valencia - Eibar  Goal/Goal  Bet365  1.70  0-4 LOST
AZ Alkmaar - PSV  Goal/Goal  Bet365 1.62 2-4 WIN
Worthing - Needham Bet365  Over 2.5  1.48  4-3 WIN