5 FEBRUARY FOOTBALL BET

9:15 π.μ. Unknown 0 Comments

Πεσκάρα – Λάτσιο 
Για την Πεσκάρα ότι και να πεις περισσεύει, αναφέρω απλά ότι αν δεν είναι η χειρότερη ομάδα της τελευταίας πενταετίας στην SERIE A, σίγουρα είναι μες τις τρεις χειρότερες .  Η Λάτσιο που ναι μεν δεν είναι και το πρώτο μπόι του πρωταθλήματος βγάζει χαρακτήρα στο παιχνίδι της και μετά την νίκη στο Μεάτσα και την ψυχολογία να επανέρχεται, ξέρει ότι δεν θα έβρισκε καλύτερο αντίπαλο από την Πεσκάρα για μαζέψει άλλους τρεις βαθμούς σε εκτός έδρας παιχνίδι . Το 0-1 με την Κιέβο δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα  γιατί πιστεύω ότι ο αγώνας αυτός ήταν ένας από αυτούς που ο Ύψιστος Αναπαύεται . Βάζω την Λάτσιο στο παιχνίδι μου με την ελπίδα να με δικαιώσει . 
Εκτίμηση 2

Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ
Οι γηπεδούχοι δείχνουν ασταμάτητοι στην έδρα τους με 8 νίκες σε 9 παιχνίδια έχοντας παίξει με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα από την οποία μετρούν και την μοναδική τους ήττα . Η ήττα από την Εσπανιόλ και κυρίως ο τρόπος που ήρθε, θα δώσει έξτρα κίνητρο για το κυνήγι των τριών βαθμών . Το κίτρινο υποβρύχιο που στα μάτια τα δικά μου μοιάζει για κίτρινο ναυάγιο δεν με πείθει καθόλου αγωνιστικά . Στα εκτός στόχο της είναι να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα κάτι που έχει καταφέρει όταν αγωνίζεται με μικρές ομάδες τύπου Λεγκανιές – Λα Κορούνια, αλλά όταν επισκέπτεται σοβαρές έδρες συνήθως φεύγει με το κεφάλι σκυμμένο .  Θεωρώ ότι η Σεβίλλη με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα βρει το γκολ ή τα γκολ που χρειάζεται για να πάρει το τρίποντο . 
Εκτίμηση 1

Γιουβέντους – Ίντερ 
Η Γιουβέντους βρίσκεται σε φουλ φόρμα και οι 11 νίκες στα 11 εντός έδρας που έχει δώσει για την SERIE Α δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για οποιαδήποτε άλλη σκέψη πλην της νίκης . Η Ίντερ ναι μεν αριθμεί 7 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα αλλά αφενώς δεν με πείθει αγωνιστικά, αφετέρου έχει παίξει με μικρές και πολύ μικρές ομάδες, Πεσκάρα – Παλέρμο – Τζένοα κλπ . Στην περίπτωση της πηγαίνει η έκφραση, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ .  Εκτιμώ ότι δεν θα έχει κάποια τύχη μέσα στο Τορίνο και ο άσσος της Μαντάμ μπαίνει στο παιχνίδι μου . 
Εκτίμηση 1


Pescara - Lazio  2   Bet365  1.57 2-6 WIN

Sevilla - Villarreal 1  Bet365  1.57  0-0 LOST

Juventus - Inter 1 Bet365 1.60  1-0 WIN