3 FEBRUARY FOOTBALL BET

8:36 π.μ. Unknown 0 Comments

Αμβούργο – Λεβερκούζεν 
Βλέποντας το Αμβούργο να παίζει με την πλάτη στον τοίχο, κάνω κάποιες σκέψεις για το πώς θα μπορούσε να πάει σε τρίτη συνεχόμενη ήττα μετά την επανέναρξη και δεν μπορώ να βρω άκρη . Επιστρέφει μετά από τους δυο εκτός έδρας αγώνες στην έδρα του και φαντάζομαι πως θα θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή για την συνέχεα του πρωταθλήματος . Πιστεύω πως θα βγάλουν την όποια ενέργεια διαθέτουν, προσπαθώντας να βραχυκυκλώσουν το παιχνίδι της ανώτερης Λεβερκούζεν . Εντύπωση μου κάνει το γεγονός ότι όταν οι γηπεδούχοι σκοράρουν δεν χάνουν, μόνο από την Ντόρτμουντ έχει συμβεί αυτό στο 2-5 του πρώτου γύρου . Θεωρώ ότι τουλάχιστον ένα γκολ θα το βρουν κάτι που δεν χρειάζεται και μεγάλη ικανότητα όταν αντιμετωπίζεις την Λεβερκούζεν . Άξιο αναφοράς είναι ότι το Αμβούργο βρίσκει τέρματα στην έδρα του όταν αντιμετωπίζει soft ομάδες-αφού δεν έχει σκοράρει μόνο σε Μπάγερ – Άιντραχτ και Λειψία . 
Για τους φιλοξενούμενους δεν χρειάζεται να κάνεις πολλές σκέψεις, είναι προφανές ότι θα πάνε για το τρίποντο και θα προσπαθήσουν τα όποια τραγικά συνέβησαν την προηγούμενη αγωνιστική στο Μπάι Αρένα να ανήκουν στο μακρινό παρελθόν . Το χαρακτηριστικό της Λεβερκούζεν είναι ότι έχει σκοράρει και στα 14 επίσημα εκτός έδρας παιχνίδια, αντιμετωπίζοντας και ομάδες ισχυρές, τύπου Μπάγερ – Τότεναμ – Μονακό . Λοκάρω το Goal / Goal και το βάζω στις επιλογές μου . Για κάποιο λόγο το ματς μου φέρνει πάρα πολύ σαν το 2-2 που είχε φέρει το Αμβούργο στις 26 / 11 / 2016 αντιμετωπίζοντας την Βέρντερ .
Επιλογή  Goal / Goal 


Γιονγκ Άγιαξ – Βάαλβαικ 
Αποφάσισα να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο παιχνίδι γιατί τρία βασικά στοιχεία που εξετάζω πριν επιλέξω βγάζουν το ίδιο αποτέλεσμα . Αγωνιστικό στιλ ομάδας – Στατιστική – Άποψη των μπούκς . Εδώ λοιπόν έχουμε να κάνουμε κυρίως με τα παιδιά του Άγιαξ που μετά τις 9 νίκες στα τελευταία 10 εντός έδρας παιχνίδια διαθέτουν μια ψυχολογία πολύ υψηλή . Η ομάδα βγάζει έναν απίστευτο επιθετικό ρυθμό με 70% κατοχή περίπου σε κάθε αγώνα . Σκοράρει ακατάπαυστα χωρίς να κατεβάζει τις μηχανές . Όμως ομάδες τέτοιου στιλ έχουν το χαρακτηριστικό όταν παίζουν με σοβαρή αντίπαλο να δέχονται κάποιο ή κάποια τέρματα . Η Βάαλβαικ είναι σοβαρή ομάδα με αρκετά επιθετικό στυλ και αυτό φαίνετε από το 3-2 του πρώτου αγώνα . Αν κάνεις μια επίσκεψη στην στατιστική θα παρατηρήσεις ότι ο Άγιαξ από τα 11 εντός παιχνίδια φέτος έχει δεχτεί στα 9 γκολ, δεν έχουν σκοράρει μόνο η OSS τον Νοέμβριο που δεν βλεπόταν και η PSV που σε 11 εκτός έχει βάλει 6 γκολ μόνο . Από την άλλη η Βάαλβαικ έχει σκοράρει στα 8 από τα 11 εκτός έδρας ματς με σύνολο 18 τέρματα . Χαρακτηριστικό είναι ότι από τους τρεις αγώνες που δεν σκόραρε, οι 2 ήταν με πολύ σφιχτές ομάδες Φένλο – FC Αιντχόφεν,  και ο τρίτος με την Έμμεν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος . Η άποψη των Μπούκς για τον αγώνα είναι πολύ συγκεκριμένη – αφού Άσσοι του 1.50 δεν βρίσκεις εύκολα να έχουν Goal / Goal στο 1.45 . Δεν θα πάω με το 1+Over 2.5 που βγάζουν οι αριθμοί γιατί σέβομαι τους φιλοξενούμενους, όμως θα πάρω ευχαρίστως το Over 2.5+Goal/Goal και αν πέσω θα το χω κάνει με το κεφάλι ψιλά !
Επιλογή  Over 2.5+ Goal/Goal 

Hamburger SV - Bayer Leverkusen  Goal/Goal  Bet365 1.70 1-0 LOST

Jong Ajax - Waalwijk Over 2.5+Goal/Goal  Bet365 1.66 4-1 WIN