1 FEBRUARY FOOTBALL BET

11:34 π.μ. Unknown 0 Comments


Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα
Πρώτος αγώνας για τον μεγάλο ημιτελικό του Copa del rey που ουσιαστικά θα βγάλει και τον επόμενο κάτοχο του - αφού όποιος περάσει θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον τελικό μια εκ των Αλαβές – Θέλτα . Περιμένω δρόμους αντιθέτους να ακολουθήσουν οι δυο προπονητές, από την μια ο Simeone θα προσπαθήσει να μην δεχτεί γκολ και να εκνευρίσει Suares και Neymar και από την άλλη ο Enrique να ψάξει το γκολ, γιατί μόνο έτσι θα έχει τύχη στο Camp Nou .
Προσπαθώντας να μπω στο μυαλό του Diego Simeone αντιλαμβάνομαι ότι ο τρόπος παιχνιδιού που ακλούθησε η ομάδα του στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την Αλαβές ήταν η πρόβα τζενεράλε του σημερινού αγώνα . Αναμένω λοιπόν την Ατλέτικο να γεμίσει το κέντρο και να δώσει κατοχή στους φιλοξενούμενους, να ψάξει το γκολ μέσα από την ταχύτητα των επιθετικών της και την αμυντική δυσλειτουργία των Καταλανών .
Η Μπαρτσελόνα που δεν είναι στα καλύτερα της νομίζω ότι σήμερα δεν θα είναι μόνη της αλλά θα έχει για τρεις λόγους (Simeone – Real - Ακυρωθέν Γκολ) και κάποια σημαντικά σφυρίγματα . Εκτιμώ ότι η Μπαρτσελόνα θα βρει το γκολ, κάτι που έχει κάνει και στα 19 εκτός έδρας επίσημα ματς που έχει δώσει την φετινή σεζόν, αλλά θεωρώ αδύνατον να μην δεχτεί τέρμα στο  Βιθέντε Καλδερόν η ψιλοτραγική άμυνα της. 
Επιλογή το Goal / Goal (1-2)


Πεσκάρα – Φιορεντίνα
Να κάνεις κάποια τεχνική ανάλυση για τον αγώνα δεν νομίζω ότι έχει κάποιο νόημα . Ναι, είναι κουρασμένη η Φιορεντίνα, πιθανόν και ξενερωμένη με τα αστεία που έγιναν την Κυριακή στο Αρτέμιο Φράνκι και έχει και απουσίες . Όμως παίζει με ομάδα SERIE B και οι τρεις βαθμοί είναι μονόδρομος . Θεωρώ  ο κόουτς Σόουζα έχει το προπονητικό IQ που χρειάζεται για να διαχειριστεί τέτοιους αγώνες με τις συγκεκριμένες καταστάσεις που έχουν προκύψει  . 

Άξιο αναφοράς είναι ότι οι bookmakers είδαν το παιχνίδι αυστηρά με αριθμούς και το άνοιξαν με ψιλά το διπλό (βλέπε απουσίες Φιορεντίνας), το στοίχημα όμως δεν είναι μόνο αριθμοί, ενώ έχει πάρει παιχνίδι το διπλό του 1.80, προσπαθούν να διώξουν τον κόσμο ανεβάζοντας το και άλλο .
Επιλογή  2  (1-2)

Pescara - Fiorentina 2 Bwin  1.91  1-2 WIN
Atl. Madrid - Barcelona  Goal/Goal  Bwin  1.87  1-2 WIN