11 FEBRUARY FOOTBALL BET

7:43 π.μ. Unknown 0 Comments



Μπράιτον – Μπάρτον
Εκτιμώ τους γηπεδούχους και αυτό δεν είναι τυχαίο – αφού με έχουν  πείσει αγωνιστικά . Ομάδα που ξέρει τη θέλει στο χορτάρι και κυρίως πως θα το πάρει, έχει υπομονή στο παιχνίδι της και παίζει και πολύ στο λάθος της αντιπάλου . Σοβαρότατη λοιπόν η Μπράιτον που μετρά 11 νίκες στα 14 εντός με χαρακτηριστικό τα 7 γκολ που έχει δεχτεί στην έδρα της, κάτι που σ εμένα τουλάχιστον δείχνει ποιότητα και γενικότερα συγκροτημένη ομάδα .  Το γεγονός ότι έρχεται από ισοπαλία είναι στα συν . Η Μπάρτον δείχνει να βρίσκει πάτημα με τις 2 νίκες που έχει στα 3 τελευταία, όμως υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα τον 2 ομάδων και νομίζω ότι δεν θα αποφύγει την ήττα . Πάω με την υποψήφια ομάδα για άνοδο και βάζω το 1.50 στο παιχνίδι μου .
Εκτίμηση 1

Λιντς – Κάρντιφ
Η Λιντς φέτος δείχνει ομάδα με προσωπικότητα, στην έδρα της είναι καταπληκτική και αριθμεί 10 νίκες σε 15 παιχνίδια . Καλείται να διαχειριστεί την ήττα από την Χάντερσφιλντ και να αποδείξει ότι φέτος είναι ικανή να διεκδίκηση την άνοδο . Χαρακτηριστικό των γηπεδούχων είναι ο χαλαρός ρυθμός που έχουν στο παιχνίδι τους, δεν μπαίνουν με την λογική να σκοτώσουν αλλά αντίθετος δίνουν χώρους στον αντίπαλο και προσπαθούν μέσα από τα κενά που θα βγουν να διεκδικήσουν την νίκη . 
Ένας απ τους λόγους που αποφάσισα να ασχοληθώ με το παιχνίδι είναι ότι και η Κάρντιφ όταν αγωνίζεται εκτός με σοβαρή ομάδα, αντιμετωπίζει και αυτή με το ίδια λογική των αγώνα . Θεωρώ λοιπόν ότι σ αυτό το ματς θα δούμε πολύ στρατηγική που σημαίνει ότι ο πιο έξυπνος θα πάρει το τρίποντο . Εκτιμώντας λοιπόν το IQ της Λιντς να είναι 2 επίπεδα επάνω και την ποιότητα της ομάδας άλλα 2, επιλέγω τον Άσσο που στρίβει κάπου στο 2.00 και τον βάζω στο παιχνίδι μου .
Εκτίμηση 1

Γάνδη – Έπεν
Η Γάνδη είναι σε πολύ καλή κατάσταση – αφού έβγαλε ένα καρέ δύσκολων αγώνων όπου πέρασε αλώβητη μαζεύοντας 8 βαθμούς . Σήμερα καλείται να μην χύσει το γάλα, παίζοντας με την αδύναμη Έπεν η οποία έχει και ελλείψεις . Αποδεκτό το 1.30 του Άσσου το οποίο βάζω στο παιχνίδι μου . 
Εκτίμηση 1

Σάλκε – Χέρτα
Η Σάλκε φέτος είναι κατώτερη του μετρίου, δείχνει όμως μετά την καλή εμφάνιση στο Allianz Arena κάποια σημάδια βελτίωσης . Έχει την ψυχολογία με το μέρος της και πιστεύω ότι σήμερα θα προσπαθήσει, αν όχι να κερδίσει το τρίποντο τουλάχιστον να το κλέψει . Άξιο αναφοράς η πολύ καλή παράδοση των γηπεδούχων, με 8 νίκες στα 8 τελευταία στην έδρα τους . 
Η Χέρτα που δεν ξεκίνησε καλά μετά την επανέναρξη, σήμερα θα έχει να αντιμετωπίσει και τον ίδιο της τον εαυτό . Ψυχολογία στο μηδέν – αφού γράφτηκε το χειρότερο σενάριο γι αυτήν στο Signal Iduna Park καταναλώνοντας πολύ ενέργεια στα 120 λεπτά του αγώνα οπού τελικά έχασε την πρόκριση στα πέναλτι . Πιστεύω ότι η Σάλκε σήμερα έχει ευκαιρία να σώσει τουλάχιστον τα προσχήματα και επιλεγώ τον Άσσο να τον βάλω στο παιχνίδι μου .
Εκτίμηση 1

Μπέρι – Σουίντον
Χωρίς πολλά λόγια η Μπέρι φέτος στην έδρα της είναι ο ορισμός του Over 2.5 . Με 6 Over 3.5 τρέχει στα 6 τελευταία εντός από τα οποία τα 5 ήταν Over 4.5 . Η Σουίντον προφανώς και θα ψάξει το γκολ κάτι που θα συντελέσει στο να επιβεβαιωθεί το Over 2.5 του 1.75 το οποίο και θα βάλω στο παιχνίδι μου .
Εκτίμηση Over 2.5

Gent - Eupen 1 Bet365  1.30  0-1 LOST

Leeds - Cardiff 1  Bet365  1.95  0-2 LOST

Brighton - Burton 1  Bet365  1.50 4-1 WIN

Schalke - Hertha Berlin 1  Bet365  1.73 2-0 WIN

Bury - Swindon   Over 2.5   Bet365  1.73 1-0 LOST