10 FEBRUARY FOOTBALL BET

7:23 π.μ. Unknown 0 Comments


FC Αϊντχόφεν – Oos
Εξαιρετική στην έδρα της η Αϊντχόφεν με 9 νίκες σε 14 παιχνίδια, αριθμεί μάλιστα και 7 συνεχόμενες στα 7 τελευταία . Προφανώς και θα ψάξουν αντίδραση οι γηπεδούχοι μετά την ήττα από την Αλμίερ και πιστεύω καλύτερη αντίπαλο από την Οος σε αυτήν την χρονική στιγμή δεν θα έβρισκαν . Χαρακτήρα Match ball ο σημερινός αγώνας για την Αϊντχόφεν η οποία καίγεται για τους τρεις βαθμούς που θα την διατηρήσουν στο γκρουπ των ομάδων των πλει οφ . 
Η Οος αυτήν την περίοδο δείχνει να μην στρίβει – αφού μετρά τέσσερεις συνεχόμενες ήττες στα τέσσερα τελευταία ματς, με χαρακτηριστικό τα τρία γκολ που δέχτηκε απ το καθένα ξεχωριστά . Δεν μπορώ να καταλάβω πως σε μια τόσο αφιλόξενη έδρα η Οος μπορεί να βγάλει…… την όποια αντίδραση και γι αυτό παίρνω το ρίσκο να ασχοληθώ με σημείο σε ένα εντελώς αναξιόπιστο πρωτάθλημα όπως είναι η Eerste Divisie, επιλέγοντας τον Άσσο που γυρίζει κάπου στο 1.60  να τον βάλω στο παιχνίδι μου .
Επιλογή 1

Εσπανιόλ – Σοσιεδάλ
Η Εσπανιόλ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχει μαζέψει 9 βαθμούς στους τρεις τελευταίους αγώνες και πλέον κάνει σκέψεις για έξοδο στο Europa . Έχω την αίσθηση όμως ότι όλο αυτό έχει συμβεί με αρκετή δόση συγκύριας και όχι ικανότητας . Το εύκολο πρόγραμμα (Μάλαγα – Γρανάδα) καθώς και η τύχη που είχε με το μέρος της στον αγώνα με την Σεβίλλη παίζοντας με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 2ο λεπτό  (κόκκινη κάρτα ο Pareja για την Σεβίλλη) έχουν συμβάλει για την συγκομιδή των 9 βαθμών .  Κατά τα λοιπά οι γηπεδούχοι με τέσσερεις νίκες σε 11 αγώνες δεν δείχνουν κάτι ιδιαίτερο στην έδρα τους . Άξιο αναφοράς τα 9 γκολ στα 5 τελευταία ματς που έχουν πετύχει . 
Η Σοσιεδάλ με τους 38 βαθμούς που έχει μαζέψει, πλέον έχει βάλει στόχους συγκεκριμένους και υψηλούς . Αγωνιστικά είναι ένα καλοδουλευμένο σύνολο με κύρια χαρακτηριστικά την ενέργεια την ταχύτητα και το νεαρό της ηλικίας των παιχτών . Έχει υπομονή στο παιχνίδι της με καλό passing game κάτι που πιστεύω ότι θα βραχυκυκλώσει τους γηπεδούχους . Από μεριά αριθμών αν εξαιρέσεις τις τρεις νίκες στα 4 τελευταία ματς και την πολύ καλή προϊστορία που έχει στην έδρα της Εσπανιόλ τα τελευταία χρόνια, δεν υπάρχει κάτι άλλο που να χρήζει αναφορά . Στα αρνητικά  το εύκολο πρόγραμμα που είχε και αυτή τις τελευταίες αγωνιστικές .  Θεωρώ ότι σήμερα στην Βαρκελώνη έχει πάει με σχέδιο και αποφασιστικότητα και πιστεύω πως τουλάχιστον 1 γκολ το έχει . Βρίσκομαι ανάμεσα στο Goal / Goal και το διπλό και ψάχνοντας ενδιάμεση λύση μπαίνω στο Χ2 του 1.50, το οποίο  θεωρώ τίμιο και το βάζω στο παιχνίδι μου .
Επιλογή Χ2


Νάπολι – Τζένοα 
Η Νάπολι φέτος μπορεί πλην την Γιουβέντους, να σκοτώσει οποιαδήποτε Ιταλική ομάδα στο Σάο Πάολο . Η όποια ανάλυση στα 1.30 που δίνονται στους γηπεδούχους περισσεύει, αν και η Τζένοα βγάζει παραξενιές . 
Δεν είμαι της λογικής ότι δεν προτείνονται αγώνες του 1.25 – 1.30 κλπ, γιατί πολύ απλά η ενασχόληση μου με το στοίχημα αφορά αποκλειστικά και μόνο το κέρδος . 
Η απουσία του Callejon δίνει ανοδική τάση στα 1.30 που κυκλοφορούν, κάτι που με αναγκάζει να τα θεωρήσω επιλογή και να τα βάλω στο παιχνίδι μου .
Επιλογή 1

My bet :
Napoli - Genoa 1 Bet365  1.30 2-0 WIN
Eindhoven FC - Oss 1 Bet365  1.57 1-2 LOST
Espanyol - Real Sociedad X2 Bet365  1.44 1-2 WIN


ΥΓ. Ενδεικτικά προσάγω :
Μπορντό - Παρί Σεν Ζερμέν  Goal/Goal
Καρντεμίρ Καραμπούκ - Μπεσίκτας Goal/Goal
Σεντ Τρούιντεν - Γκενκ Under 2.5
Η παραπάνω τριάδα είναι απλά και  μόνο η άποψη μου και σε καμία περίπτωση ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ .